Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

22.3.2017

Keväistä keskiviikon aamua!

Täälläpäin aamu heräsi auringon hellimänä. Toki sää saatta päivän mittaan muuttua vielä moneen kertaan. Alkukevät on oikukas. 
Säästä riippumaton takuuvarma PAIKKA AURINGOSSA tulee olemaan TÄNÄÄN Marko Maunukselan juontamassa samannimisessä ohjelmassa klo 13.03 - 14.00 välisenä aikana.
Eikun veneet esille!

Tavataan siellä:)!

11.3.2017

Ke tuli kepsutellen, to todenteolla, 
pe peruuttaen,mutta la laulaen:)

Aurinko paistaa ja hanki on valkoinen -
kerta kaikkisen mahtava keli siivoamiselle:))))))
Jokainen hiihtää tyylillänsä:)))))

Kiittämällä ja kumartelemalla käännämme katseemme kohti viime ke iltaa Orrelassa, jossa mekin Essi Simberg & Kvartet saimme mukana olla naisille järjestetyssä hyvinvointi-illassa.

Kiitos kaikille järjestäjille ja tapahtuman tukijoille:
Matti Tamsi Oy, Pop Pankki Teuva, Tamsin Leipomo Oy, Teuvan Lions Club Ladyt!
Ja illan promoottorille Johanna Peltoniemelle!

23.2.2017

http://areena.yle.fi/1-2109221

Aika on otollinen virittäytymiseen alkavaan viikonloppuun. Mutta miksei myöskin menneeseen sellaiseen kuuntelemalla viime perjantaista Jokaniemen sävelradiota Kalevi Pollarin matkassa. Samalla selviää sekin, mistä suomalainen blues on tehty. Vastaus löytyy 8. ja 9. kappaleen välistä:)

Kiitos Kalevi Pollari ja Jokaniemen sävelradio!

18.2.2017

Lauhkeata ja levollistaLavaklubin jälkeistä lauantainiltaa!

Tässä sitä taas ollaan - kotona! Eiliseen on jäänyt perjantai-illan musisoinnit Lavaklubilla. Kerrassaan tyylikkään aistikas paikka! Jos ette ole vielä käyneet kyseisessä paikassa, suosittelemme suurella lämmöllä! Ja samalla SUURI KIITOS Lavaklubin ystävälliselle henkilökunnalle!

Ja te kaikki paikalla olleet - KIITOS ja KUMARRUS hienon -hienosta vastaanotosta! Vau! Siinä tuntematot tulivat tutuksi, tutut ystäviksi ja ystävät tosiystäviksi. Musiikki kun on kansainvälinen kieli:)

Ei jätetä tätä tähän vaan tallennetaan se kaunis lämminhenkinen ilta muistiimme tunteiden ja mielen. Nähdään!

Seuraava tiedossa oleva musisointi ihmisten ilmoilla tapahtuu 
8.3 Teuvan Orrelassa. Meidän traditionaalinen lavalle nouseminen kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi.

Kuvakaappaus TUULA LEHTOLALTA:)

29.1.2017

Kansallisteatterin Lavaklubikeikka lähestyy. Sen kunniaksi julkaisemme uutta musiikkia!

Tuulantei - Pohjolantuuli sinkun saat kotiisi tilaamalla sen kaupastamme. Toki laulut tulevat jakeluun tänne nettiinkin, mutta ensimmäisenä biisit saa haltuun fyysisen levyn tilaavat!

Sävellykset ja sanat ovat tällä kertaa Simo Rallin käsialaa, sovitukset koko orkesterin, tuotanto Gömmel-äänilevyjen. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Täytyy sanoa, olemme ottaneet jäniksenloikan eteenpäin!

 

 

24.12.2016

Joulutervehdys!

 

Vai kuulostaa epävireiseltä? Hyvin arvattu, mutta totta vain toinen puoli.

 

Nimittäin tuon auditiivisen harhan luo sävellyksessä käytetty hyvin temperoitu mikrotonaalinen viritysjärjestelmä, mikä onnistuu 3h soitto-/laulutreenien jälkeen yhdistelemällä pikkujouluja viettävän soittajaporukan, terästetyn glögin ja edellä mainittujen seikkojen vaikutuksesta heränneen rohkeuden live-äänittää musiikillinen joulutervehdys ihkauuden kappaleen kera vain yhden kuuntelukerran jälkeen.
Kiteytettynä - viis virestä, eläköön hyvä tahto ja fiilis:)!

 

Niinpä Essi Simberg & Kvartet toivoopi niin teille kuin meillekin ja ihan jokaiselle hyvällä tahdolla hyvin temperoitua ja lähimmäisiä rakastavalla fiiliksella maustettua perinteisen rauhallista joulua!

18.9.2016

Näin viikonvaihteen kynnyksellä haluamme kiittää niin mennyttä kuin myös alkavaa viikkoa, koska joidenkin tahojen mukaan kiitollisuus jo olemassa olevasta on hyvän elämän perusta. 
Tähän mekin uskomme. Ja onhan se paljon mukavampaa keskittyä asioihin, joita meillä jo on tai olemme kokeneet, kun selailla menetettyjen ja ei saavutettujen tavoitteiden/haaveiden luetteloita. On mukavaa olla avoin menneille ja tulevalle:)

Niinpä kiitämme eilisen keikan järjestäjää, Kurikan kulttuuritoimea sekä Hotelli Kurikan henkilökuntaa ja keittiöväen todella herkullista ruokaa. Kiitos!

Lentosuukot eturiville ja lämmin käsi kaikille muille meidän kanssamme iltaa viettäneille kuuntelijoille! Nähdään!

20.8.2016

No niin. Se on sitten lauantai muiden lauantaiden joukossa. Toki niistä jokainen on ollut omanlainen ja tulee olemaan jatkossakin. Kuten jokainen kesä ja syksykin. Ihmiselo näyttää mallintavan luonnontapahtumia. Eikä se mikään ihme olekaan. Itse itsemme kruunanneina luomakunnan kruununkantajina olemme loppukädessä kuitenkin vain osa luontoa - jotain suurempaa, kokeneempaa ja monipuolisempaa.
Edellisen pohdinnan päätteeksi on helppoa riisua kaikki väärät kruunut ja kuvitelmat, korkkarit ja pampulat ja lösähtää ihan aitoon laiskanlinnaan tunnustamalla -nyt väsyttää:).

Mutta eilen illalla kaikki oli toisin. Elimme musiikin suomaa toista todellisuutta olemmalla niin totta kuin mahdollista vain nyt ja siinä hetkessä suhteessa itseemme ja Live Gardenin energiseen yleisöön:)

Kiitämme teistä jokaista niin eturivissä seisonutta kuin myös puutarhan pöydissä istuneita!

Uppalan kartanon naissankarit, seuraava kiitos osoitetaan teille - Kiitos Aino & kumppanit & Katja! Upea paikka, upeat naiset!

20.7.2016

Keskiöiset uutiskuulumiset ES & Kvartetilta!
Seuraavan kerran musiikimme soi TO 4.8.2016
Kristiinankaupungin PAVIKSELLA varsin romanttisissa merkeissä.
Siis Romantiikkaviikolla!
Eikun sydämmet sykkimään ja sydänystävän kanssa sinne!

11.7.2016

Lauantai- illan Rottavestivaalin musiikin nostattama rottamassahurmos on tänään jo historiaa, mutta muistot, muistikuvat ja kuvat elävät vielä tulevaisuudessakin.

Essi Simberg & Kvartet KIITTÄÄ jokaista "rottarallissa" mukana pyörinyttä ja hyörinyttä. Mahtava yleisö ja ilmapiiri sen mukaista!

KIITOS kaikille esiintymislavalle nousseille ja sieltä myös poistuneille kokoonpanoille ja tietenkin All Starsille!

Special KIITOKSET Jussille ja Minnalle ja muille järjestystahoille! Hienoa, että joku viitsi, jaksaa ja yrittää!

1.4.2016

Gömmel - äänittämön ja E.S & Kvartetin ensimmäinen kohtaaminen tämän uuden digitaalisen musiikkijakelun kanssa on tapahtunut onnellisesti tänään 1. huhtikuuta.

Albumi kunneltavissa Spotifyssä ja tilattavissa kaiken maailiman digimyymälöistä tällä päivämäärällä.

Kuunnelkaa diginä ja tilatkaa sitte se oikea, hypisteltävä, luettava, muotonsa pitävä, hukattava ja vaikka pahimmassa tapauksessa särjettävä oikea CD ylhäällä olevasta: OSTA MUSIIKKIA PALKISTA!

Klikkaa Spotify.linkkiä!

 

 

9.3.2016

Ensimmäinen kohtaaminen korkattu!
Tärisevät kädet, pomppailevat sydänäänet, hikiset kämmenet ja huimausta - kaikki ensikohtaamiselle ominaiset oireet täyttyivät. Siitä huolimatta suosittelemme teillekin. Alkaa seurusteluvaihe seuraavien Ensimmäisten kohtaamisten puitteissa.
Kiitos suuri kuuluu hotelli-/ravintola Alman musiikkiystävälliselle vetomiehelle ja henkilökunnalle! Kaunis paikka, kauniit ihmiset ja hyvät tarjoilut!
Kaunissieluisia ihmisiä oli täynnä koko sali. Rohkeasti Ensimmäiselle kohtaamiselle uskaltauduitte. Kiitos kaikesta kannustuksesta! 
Meidän vastauksemme teille on - kyllä. Jatkukoon seurustelumme:)!

 

24.2.2016

Essi Simberg & Kvartetin ensi almuni: Ensimmäinen kohtaaminen, ilmestyy naistenpäivänä 8. maaliskuuta!

Tätä uutta uuden kohtaamista juhlistetaan Ravintola Almassa Seinäjoella kello 19 alkaen. Konsertti alkaa n. klo 20 liput 10 €

Sydämellisesti tervetuloa!

 

21.2.2016

Se on sitten ties kuinka monennen kerran sunnuntai, mutta joka ikinen kerta jollakin lailla omanlaatuinen. Hyvä niin. Ei ehdi ihminen tylsistymään eikä raameihin kangistumaan vaikka kuinka noudattaisi tiettyjä sunnuntaipäivään sisällettyjä rituaaleja.

Mutta jos teistä joku on kokenut tämän su liian samanlaiseksi menneiden sunnuntaiden kanssa ja kaipaa siihen edes pientä yllätystä - täältä pesee. Yllätys se on pienikin yllätys:)

Kuva ja sanapaljastus sunnuntaille!

Es & Kvartetin debyyttialbumi "Ensi kohtaaminen" identtisine klooneineen on sisällönsä lisäksi myös kantensa löytänyt ja palannut kotiin näytille kovan koneellisen käsittelyn kiillottamana. Ei meinattu omaksi tunnistaa:))))). Sen verran komialle tuo näyttää. Jokainen on tunnustellut tulokasta itselle ominaisella tavalla ja omaksi hyväksynyt.
Mielestämme hyvä levy näin ensimmäiseksi ja juuri meiltä.

Levyn saa kotiin postitettuna julkaisupäiväksi 8.maaliskuuta tilaamalla sen täältä:

http://www.essisimberg.com/buy-music-e-shop/

Hinta 20 euroa kotiin kannettuna!

 

2.2.2016

Intro:

Viikko vierähtänyt ja tiistai tiluleilla tullut, talvi takintaskussa. Ei loppunut lumileikit vielä tänäkään vuonna vaikka luonnon sietorajaa onkin venytetty äärimmilleen. Ihminen ei usko ennen kun näkee ja kun näkee, on jo myöhäistä. Siinä ihmiskuntamme viisaus lumipallossa - suhteessa luontoon. Vai onko?

 

Säkeistö:
Mutta maaliskuussa ei enää itketä lumen perään vaan kohotetaan malja matkaa tekevälle keväälle. Maaliskuussa tapahtuu monia muitakin maljan arvoisia asioita. Ja jotta ehtisi nauttimaan mahdollisemman monesta tapahtumasta, voi yhdistää ainakin kaksi juhlaa samalla päivälle. Niin mekin teemme!

 

Kertosäe:
Tiistaina 8.3.2016 kutsumme kaikkia kynnelle kykeneviä kanssamme juhlimaan sekä kansainvälistä naistenpäivää kuin myös Es & Kvartetin LEVYNJULKAISUA Seinäjoelle hotelli-ravintola ALMAAN. Sinäkään iltana emme soita musiikkiamme levyltä vaan ... lavalta livenä:). Tervetuloa!

 

24.1.2016

 

Juu, hengissä edelleenkin olemme. Kuoltu ei jouluruokiin eikä juomiin eikä edes vihaan eikä rakkauteen:). Selvitty on kaikesta, mikä taakse on jätetty. Jopa pakkasestakin:). Tie on aurattu auki vain eteenpäin.

Gängi on kokoontunut soittamaan moneen ja useampaan otteseen muistelemalla, että kuinkas ne kappaleet nyt oikein menivätkään:). Pitkä on ollut soittotauko levyäänitysten jälkeen. Väliin mahtui rumpalivaihdoskin. Tätä nykyä teemme kolmatta tulemista. Alkuperäisen kokoonpanon rumputehtävät hoiti Previs:).

Menneet ovat menneitä ja nyt on nyt. Ja jos kolmas kerta todellakin toden sanoo, olemme hyvin tyytyväisiä. Treenikämpässä leijuu hyvä henki ja soittoa siivittää yhteinen tavoite. Hyvä perusta tulevalle.

Tässä alkusoittoa levyjulkaisulle selailemalla kuva-albumia menneiltä ajoilta. Ensi viikolla lisää:)

 

24.12.2015

 

Meidän "joululapsi" on syntynyt kiitos kolmen Itä-Helsingin "tietäjä-taiturin", jotka omaa kuvausvaistoa seuraten loihtivat meistä esille sekä vihan että rakkauden eri vivahteet ja "kirjottivat" tarinalle kaikkien toivoman lopun. Suuri kiitos ja halaus Mikko Luopalle, Jari Fagerlundille ja Jarno Tuomiselle!

Tämän ilosanoman myötä toivotamme heille, teille ja meille:) oikein leppoisaa joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta nauttimalla hyvästä ruoasta,hyvästä seurasta sekä hyvästä olosta!

Laittakaamme tämä ilosanoma kiertämään! Jaettulla ilolla on taipumusta tuplaantua!

 

https://www.youtube.com/watch?v=P4H0NBQ8hGU

 

 

 

Hola ja UUTISVUOTO!

Radio Suomen LEVYLAUTAKUNTA kokoontuu tapaansa mukaan tänäkin LAUANTAINA klo 13.00.

Kuuntelussa jokunen naisääni miesvoittoisen soiton vahvistamana Adelen lisäksi. Mhhhm. Ketkä ovat ne MUUT NAISET?:)

Huomenna, LA 7.11 klo 13.00 sekin selviä kuuntelemalla RADIO SUOMEN LEVYLAUTAKUNTAA puheenjohtaja Tarja Närhin tahdittamana.

 

 

 

Hyvää Pyhäinpäivän aattoa ja hei kaikille meitäkin muistaaville:)!

On täällä eletty 5.9. jälkeenkin vaikka Fb-aikajanaa katsomalla voisi luulla muuta. Tulevan ja samalla ensimmäisen albumin kappaleet tulivat miksattuiksi Simon & Harrin toimeesta pian viimeisimmän päivityspäivän jälkeen. 14.9 jo mainittu mieskaksikko matkusti matkasalkut kainalossa Helsinkiin. Yön tapahtumista ei ole kuulemma mitään muistikuvaa, mutta 15.9 aamuksi olivat he todistettavasti selvinneet Finnvox:n studiolle, josta sitten vielä saman päivän myöhäisiltana kotiin palaasivat mukana masteroitu äänilevy. Se on siis totta - levy on valmis ja sinetöity ja sen kanssa on elettävä seuraavaan kiekkoon saakka.

4.10 pidimme bändin catwalk-tapahtuman kuvausten merkeissä kultaisen menneisyyden tarinoiden talossa, jonka nimeä emme vielä paljasta.

Kuten tällä alalla tapana, levystä on lohkaistu myös ensimmäinen radiosingle. Toivottavasti kipale myös pääsee radiosoittoon:). Sen jälkeen sitä saa joko Vihata tai Rakastaa. Niin helpoksi olemme kyseisen kappaleen kuuntelemisen tehneet:)

Nyt kurpitsa päähän ja naapurinovelle karkkia kinuamaan:) 
Hauskaa Halloweenia!